Nu er det længe siden......
så jeg tænkte, at jeg vil bruge lidt af denne regnfulde efterårsaften, på at skrive lidt på min gamle forsømte blog.
Det har været en travl sommer. Jeg har forsømt min blog, som sædvanlig, men jeg har også forsømt min torve plads på Hjultorvet i Viborg i løbet af sommeren. Jeg undskylder meget til mine faste kunder på torvet, men kan love, at jeg snart vender tilbage. Tiden har været knap i løbet af sommeren, men jeg glæder mig til snart at komme ind og nyde den hyggelige torve stemning med kollegaer og kunder.
Jeg har dog ikke ligget på den lade side. Vi har haft meget travlt i det lille bryggeri hen over sommeren.
Som bekendt, fik jeg en ny gæringstank i foråret, og den var savnet, og er blevet flittigt brugt.
For en uge siden frigav vi en ny øl. En lækker cremet, bitter/sød undergæret Baltic Porter, som holder sine gode 9%.
Verdenspremieren blev holdt i Ly's ølklub i fredags, og den blev ganske godt modtaget.
For et par uger siden lavede vi en ny øl til Hvolris Jernalderby, jeg kan desværre ikke kan vise etiketten, den er ellers flot, men i weekenden I kan købe den i Hvolris, hvor der er levenedgørelse. God fornøjelse.
Produktionen af årets juleøl gik igang for et stykke tid siden, og vi er allerede begyndt at tappe på flasker, så der er noget at glæde sig til, når Peters Jul og Jule Ale kommer i handlen sidst i oktober.
Imorgen har vi et stort arrangement i Viborg: Den store Firmafest på Paradepladsen. Når det er overstået brygger vi lidt mere jule øl, holder en lille pause, og så tager vi den sidste slutspurt frem til jul.
Jeg glæder mig til snart at gense venner og kunder på Hjultorvet i Viborg.
Godt efterår.
Hilsen Peter
Ps og så har jeg siden det tidlige forår, haft en lille ven, som skal have mælk to gange dagligt. Nu er han heldigvis blevet så stor, så det snart må have en ende, men det har været fast arbejde hen over sommeren. Hvis jeg en aften glemte at komme med de 7 liter, skulle han nok gøre mig opmærksom på det. Han hedder for øvrigt Hermann
Nå ja, og så kom julegrisene idag. Jo, der sker noget på det lille bryggeri m.m..
fredag den 11. september 2015
tirsdag den 2. juni 2015
Salg af fadøl
Så er hjemmesiden blevet opdateret med "Udlejning og salg af fadøl".
Gå ind og tjek, og se Nicklas' fine billeder.
Husk at bestille i god tid!!!
Og ellers går det godt, fru kammerherreinde. Vi holder gryderne i kog, og brygger alt hvad vi kan.
Det nye udvidede og upgratede bryggeri er en fornøjelse, jeg nyder at gå på arbejde hver morgen, alt fungerer perfekt, og vi gør os umagen med at brygge det bedste øl.
Vi har, som I kan se, udvidet vores sortiment med tre forskellige fadøls typer: Ugelris fad, lys. Ugelris Classic, gylden. Ugelris Dark, mørk. Derudover har vi selvfølgelig også alle de andre.
Rigtig god fornøjelse.
Gå ind og tjek, og se Nicklas' fine billeder.
Husk at bestille i god tid!!!
Og ellers går det godt, fru kammerherreinde. Vi holder gryderne i kog, og brygger alt hvad vi kan.
Det nye udvidede og upgratede bryggeri er en fornøjelse, jeg nyder at gå på arbejde hver morgen, alt fungerer perfekt, og vi gør os umagen med at brygge det bedste øl.
Vi har, som I kan se, udvidet vores sortiment med tre forskellige fadøls typer: Ugelris fad, lys. Ugelris Classic, gylden. Ugelris Dark, mørk. Derudover har vi selvfølgelig også alle de andre.
Rigtig god fornøjelse.
tirsdag den 12. maj 2015
Ny 650 l gæringstank indviet på Ugelrigs Gaardbryggeri
Endelig. I dag blev den nye 650 l gæringstank indviet på Ugelris Gaardbryggeri. Tanken blev bestilt i november 2014, specialbygget, så den lige passer ind på den trange plads. Den ankom i april, og vi fik den på plads ved hjælp af glidecreme, som den lokale dyrlæge sagde, da han så den.
I dag blev den fyldt, med Bryggerens Frokost Pilsner, selvfølgelig, som i skrivende stund står og gærer lystigt.
Jeg håber, at udvidelsen gør, at vi bedre kan følge med efterspørgslen, og at jeg får mere tid til en cykeltur i sommerlandet. Det trænger jeg dæleme til.
I dag blev den fyldt, med Bryggerens Frokost Pilsner, selvfølgelig, som i skrivende stund står og gærer lystigt.
Jeg håber, at udvidelsen gør, at vi bedre kan følge med efterspørgslen, og at jeg får mere tid til en cykeltur i sommerlandet. Det trænger jeg dæleme til.
fredag den 10. april 2015
Ny gæringstank
I dag kom så endelig den nye gæringstank. Den blev bestilt i november 2014, i forbindelse med Mr. Obads besøg i bryggeriet. Tanken er specialbygget, så den lige passer ind på den trange plads. Med det udstyr det lille bryggeri har, er vi nu i stand til at brygge 3000 flasker øl om ugen.
Og der kælves. Vi har nu 4 kalve: 1 kviekalv og 3 tyrekalve, men der er flere på vej. Dejligt, at de har så smukt forårsvejr at kælve i.
I vingården er vi også godt med. Nu venter vi bare på udspring, og med det smukke vejr kan det ikke vare længe. Er der nogen der har tid og lyst til at give en hånd med i vingården, så send mig en mail.
Nyd foråret, og husk at der er forårs klassiker på søndag.
Apropos forår, så er den gode Forårs Bryg sendt i handlen. God fornøjelse.
Og der kælves. Vi har nu 4 kalve: 1 kviekalv og 3 tyrekalve, men der er flere på vej. Dejligt, at de har så smukt forårsvejr at kælve i.
I vingården er vi også godt med. Nu venter vi bare på udspring, og med det smukke vejr kan det ikke vare længe. Er der nogen der har tid og lyst til at give en hånd med i vingården, så send mig en mail.
Nyd foråret, og husk at der er forårs klassiker på søndag.
Apropos forår, så er den gode Forårs Bryg sendt i handlen. God fornøjelse.
søndag den 5. april 2015
Hjemme igen efter to fantastiske uger i Guds eget land.
To
uger i Californien er en gave. Det er de smukkeste landskaber,
spændende byer og ikke mindst de sødeste, mest hjælpsomme,
imødekommende og interesserede mennesker.
Vi
har besøgt mikrobryggerier fra kæmpestore som ”Left Coast” i
L.A., til bitte små som ”Prospector” i Mariposa oppe i bjergene
ved Yosimity.
Vi
har besøgt vingårde, hvor vinmarkerne virkede uendelige, hvor alt
var automatiseret, og vi har besøgt små biodynamiske vingårde,
hvor alt foregik ved håndkraft.
En
herlig og inspirerende tur.
Herhjemme
på gården er køerne begyndt at kælve. Den første kalv kom to
dage efter, at vi var kommet hjem. Perfekt.
Nu
går jeg og venter på, at min nye gæringstank, som jeg bestilte i
december i Slovenien, snart kommer. Jeg er blevet lovet at den skulle
komme i denne uge.
God påske
tirsdag den 23. december 2014
Glædelig jul og tak for et fantastisk år
På denne lille juleaften vil jeg gerne sende de varmeste julehilsener og en stor tak til kunder, medarbejdere, hjælpere og venner af Ugelris Gaardbryggeri.
Det lille bryggeri har haft et fantastisk spændende og begivenhedsrigt år. I foråret rejste vi "partyteltet", som har gjort det muligt at holde større arrangementer med spisning. Vi har sendt tre nye øl på markedet: "Snestorm", Solstorm" og "60", den sidste i forbindelse med min fødselsdag i sommer.
Vi har haft travlt med at brygge hele året, og har til tider haft problemer med at følge med efterspørgslen. Derfor har jeg for nylig bestilt en ny 650 l gæringstank, som kommer først i det nye år.
Vi glæder os til det kommende års udfordringer, og I kan glæde jer til en ny øl, som bliver lanceret først i det nye år. Øllen er testbrygget og godkendt, og tilmeldt Dansk Retursystem. Navnet afsløres snarest.
Med ønsket om en glædelig jul til jer alle.
Hilsen Peter
Det lille bryggeri har haft et fantastisk spændende og begivenhedsrigt år. I foråret rejste vi "partyteltet", som har gjort det muligt at holde større arrangementer med spisning. Vi har sendt tre nye øl på markedet: "Snestorm", Solstorm" og "60", den sidste i forbindelse med min fødselsdag i sommer.
Vi har haft travlt med at brygge hele året, og har til tider haft problemer med at følge med efterspørgslen. Derfor har jeg for nylig bestilt en ny 650 l gæringstank, som kommer først i det nye år.
Vi glæder os til det kommende års udfordringer, og I kan glæde jer til en ny øl, som bliver lanceret først i det nye år. Øllen er testbrygget og godkendt, og tilmeldt Dansk Retursystem. Navnet afsløres snarest.
Med ønsket om en glædelig jul til jer alle.
Hilsen Peter
mandag den 1. december 2014
Spændende besøgende på Ugelris Gaardbryggeri
I sidste uge havde jeg besøg af Mr. Bostjan Obad, teknisk chef på Plevnik, Slovenien. Stedet hvor mit bryggeri fabrikeres.
Af alle steder, havde Mr Obad valgt mit lille afsides liggende bryggeri, for at lave en demo-video om hvordan man brygger på Plevniks 650 l bryggeri. Jeg føler mig oprigtig talt beæret.
Mandag morgen i sidste uge, rejste Mr. Obad fra Lubjana i Slovenien til Venedig, hvorfra han tog en flyver til Bryssel, derfra rejste han videre til København, hvor han lejede en bil og kørte til Viborg hvor han overnattede.
Tirsdag morgen kl 7.45 ankom han til bryggeriet, efter lidt besvær. Jeg tror han var lidt overrasket over hvor langt ude, vi holder til.
Vi havde en hyggelig og spændende dag sammen, hvor han filmede hele brygprocessen, og da brygningen var slut, kom han med spændende ideer til, hvordan jeg kan optimere min brygproces.
Derefter kørte Mr. Obad den lange vej tilbage til København, for dagen efter, at rejse samme vej hjem til Slovenien.
Det var, som sagt et utrolig spændende og inspirerende besøg, af en mand, som har været med til at udvikle og producere mit brygværk. I dagens løb fandt han også tid til at justere små tekniske ting ved brygværket.
Vi er for længst færdige med at brygge juleøl. Nu kan vi ikke nå at brygge mere, men satser på, som vi plejer, at få udsolgt 14 dage før jul.......der er dæleme ikke længe til.
De bedste 1. december hilsener
Peter
Af alle steder, havde Mr Obad valgt mit lille afsides liggende bryggeri, for at lave en demo-video om hvordan man brygger på Plevniks 650 l bryggeri. Jeg føler mig oprigtig talt beæret.
Mandag morgen i sidste uge, rejste Mr. Obad fra Lubjana i Slovenien til Venedig, hvorfra han tog en flyver til Bryssel, derfra rejste han videre til København, hvor han lejede en bil og kørte til Viborg hvor han overnattede.
Tirsdag morgen kl 7.45 ankom han til bryggeriet, efter lidt besvær. Jeg tror han var lidt overrasket over hvor langt ude, vi holder til.
Vi havde en hyggelig og spændende dag sammen, hvor han filmede hele brygprocessen, og da brygningen var slut, kom han med spændende ideer til, hvordan jeg kan optimere min brygproces.
Derefter kørte Mr. Obad den lange vej tilbage til København, for dagen efter, at rejse samme vej hjem til Slovenien.
Det var, som sagt et utrolig spændende og inspirerende besøg, af en mand, som har været med til at udvikle og producere mit brygværk. I dagens løb fandt han også tid til at justere små tekniske ting ved brygværket.
Vi er for længst færdige med at brygge juleøl. Nu kan vi ikke nå at brygge mere, men satser på, som vi plejer, at få udsolgt 14 dage før jul.......der er dæleme ikke længe til.
De bedste 1. december hilsener
Peter
Abonner på:
Opslag (Atom)