fredag den 11. september 2015

Ro på

Nu er det længe siden......
så jeg tænkte, at jeg vil bruge lidt af denne regnfulde efterårsaften, på at skrive lidt på min gamle forsømte blog.
Det har været en travl sommer. Jeg har forsømt min blog, som sædvanlig, men jeg har også forsømt min torve plads på Hjultorvet i Viborg i løbet af sommeren. Jeg undskylder meget til mine faste kunder på torvet, men kan love, at jeg snart vender tilbage. Tiden har været knap i løbet af sommeren, men jeg glæder mig til snart at komme ind og nyde den hyggelige torve stemning med kollegaer og kunder.
Jeg har dog ikke ligget på den lade side. Vi har haft meget travlt i det lille bryggeri hen over sommeren.
Som bekendt, fik jeg en ny gæringstank i foråret, og den var savnet, og er blevet flittigt brugt.
For en uge siden frigav vi en ny øl. En lækker cremet, bitter/sød undergæret Baltic Porter, som holder sine gode 9%.
Verdenspremieren blev holdt i Ly's ølklub i fredags, og den blev ganske godt modtaget.
For et par uger siden lavede vi en ny øl til Hvolris Jernalderby, jeg kan desværre ikke kan vise etiketten, den er ellers flot, men i weekenden I kan købe den i Hvolris, hvor der er levenedgørelse. God fornøjelse.
Produktionen af årets juleøl gik igang for et stykke tid siden, og vi er allerede begyndt at tappe på flasker, så der er noget at glæde sig til, når Peters Jul og Jule Ale kommer i handlen sidst i oktober.
Imorgen har vi et stort arrangement i Viborg: Den store Firmafest på Paradepladsen. Når det er overstået brygger vi lidt mere jule øl, holder en lille pause, og så tager vi den sidste slutspurt frem til jul.
Jeg glæder mig til snart at gense venner og kunder på Hjultorvet i Viborg.
Godt efterår.
Hilsen Peter
Ps og så har jeg siden det tidlige forår, haft en lille ven, som skal have mælk to gange dagligt. Nu er han heldigvis blevet så stor, så det snart må have en ende, men det har været fast arbejde hen over sommeren. Hvis jeg en aften glemte at komme med de 7 liter, skulle han nok gøre mig opmærksom på det. Han hedder for øvrigt Hermann

Nå ja, og så kom julegrisene idag. Jo, der sker noget på det lille bryggeri m.m..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar