lørdag den 26. marts 2011

Kokketræf på Kongenshus Kro

"GODE LOKALE BOBLER: Hun (PernilleRasmussen, red.) vil i den forbindelse for eksembel fremhæve vinbonden og brygmersteren Peter Kaj Knudsen fra Ugelris lige uden for Skals.
Han er en af dem, der har turdet at binde an med at fremstille produkter, der absolut ikke er traditionelt danske, og det har han ifølge Pernille Rasmussen gjort med stort held og dygtighed, og hun har da også valgt at servere Peter Kaj Knudsens "champagne" til torsdagens appetizere.
"Og det er altså ikke noget, jeg gør, bare fordi det er specielt. Jeg er meget imponeret af boblerne fra Ugelris, som kan måle sig med rigtig meget af det, der bliver produceret i Champagne, hvor jeg selv har arbejdet." siger Pernille Rasmussen, der også har bryggerens druebrændevin på programmet på torsdag."
Viborg Stifts Folkeblad, tirsdag d. 22. marts 2011
Det er med en vis stolthed, at jeg citerer Pernille fra Kongenshus Kro.
Vi var inviteret til kokketræffet torsdag aften på Kongenshus Kro, og det var en sublim gastronomisk oplevelse, fra kl 18.30 til 23.30. En aften fyldt med de mest vidunderlige retter og de skønneste vine.
"Ugelris Bobler" (Pernille har navngivet den) vores mousserende vin lavet efter den klassiske champagnemetode åbnede aftenen og Ugelris Druebrændevin afsluttede aftenen til kaffen. En god ramme.
Se menuen øverst på siden.
Vi har haft smukt forårsvejr, og på rekorttid er vi blevet færdige med forårsbeskæringen i vingården.
Med ønsket om fortsat smukt forårsvejr.
De bedste hilsener
Peter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar