tirsdag den 23. februar 2010

Farserede porre



Det har været en herlig dag. Flot solskin fra en blå skyfri himmel. Så smukt.

Der har ikke været megen lejlighed til at nyde det flotte vejr, da Jeppe og jeg har tappet det sidste påskeøl på flaske idag, men vi nød at kikke ud på det.

Dan kom på besøg, for at hente sine 12 flasker Mørk Lager, som han skal marinere oksemørbraden i til den 5 retters goúrmet menu, som han servere på lørdag.

Asta kom og hentede øl til gårdbutikken. Derudover skulle hun bruge Dubble til at lave is af i deres ølologiske ismejeri "Møllevangs Gårdbutik" ved Rødkærsbro. Det bliver spændende at smage.

Og så lavede jeg farserede porre med masser af dampede grøntsager til aften. Det var en kamp, at komme gennem sneen ned til kålgården, og få gravet porrene fri, men det var hele umagen værd.
Nyd vinteren
Peter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar