Bryggerkonen lavede lækker boillabaisse idag.
Marianne startede tidligt i morges med at koge fond på fiskeben og lagde fiskestykker i marinade. Opskriften følger senere.
Her til aften kørte jeg ned til Jan for at at hente friske fjordmuslinger til at putte i suppen. Den smagte herligt.
Da vi var i Paris fik vi muslinger i karry og hvidløg. Marie-Louise udspurgte kokken om opskriften, og her kommer mit bud på hvordan den skal laves:
2 kg rengjorte muslinger.
Olivenolie i en vok.
Varm olien op, brænd ca 2 spsk. karry af, tilsæt 15-20 fed haket hvidløg. Svits muslingerningerne deri til de åbner sig. Kydder evt. med lidt salt. Det smager himmelsk.
Husk at spise rigeligt med skaldyr.
De bedste hilsener
Peter
lørdag den 24. september 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar