lørdag den 24. september 2011

Muslinger i karry og hvidløg

Bryggerkonen lavede lækker boillabaisse idag.
Marianne startede tidligt i morges med at koge fond på fiskeben og lagde fiskestykker i marinade. Opskriften følger senere.
Her til aften kørte jeg ned til Jan for at at hente friske fjordmuslinger til at putte i suppen. Den smagte herligt.
Da vi var i Paris fik vi muslinger i karry og hvidløg. Marie-Louise udspurgte kokken om opskriften, og her kommer mit bud på hvordan den skal laves:
2 kg rengjorte muslinger.
Olivenolie i en vok.
Varm olien op, brænd ca 2 spsk. karry af, tilsæt 15-20 fed haket hvidløg. Svits muslingerningerne deri til de åbner sig. Kydder evt. med lidt salt. Det smager himmelsk.
Husk at spise rigeligt med skaldyr.
De bedste hilsener
Peter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar