skip to main
|
skip to sidebar
lørdag den 8. maj 2010
Mousserende vin efter den klassiske champagnemetode
Det har været en travl uge med brygning, tapning, ølarrangmenter og....
Så er det en kendsgerning. Ugelris Vingaard & Gaardbryggeri har lavet sin første mousserende vin efter den klassiske champagnemetode.
Vores motto er, at gøre drømme til virkelighed.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kontakt:
Peter Kaj Knudsen
Ugelrisvej 26A
8232 Skals
Tlf. 86 69 46 07 / mobil 23 30 46 07
info@ugelris-vingaard.dk
Faste læsere
Blog-arkiv
►
2018
(1)
►
januar
(1)
►
2016
(1)
►
januar
(1)
►
2015
(6)
►
oktober
(1)
►
september
(1)
►
juni
(1)
►
maj
(1)
►
april
(2)
►
2014
(14)
►
december
(2)
►
november
(1)
►
oktober
(2)
►
april
(2)
►
marts
(3)
►
februar
(1)
►
januar
(3)
►
2013
(11)
►
december
(1)
►
oktober
(1)
►
juli
(1)
►
maj
(3)
►
april
(2)
►
februar
(3)
►
2012
(22)
►
december
(2)
►
november
(2)
►
oktober
(1)
►
august
(1)
►
juli
(3)
►
juni
(3)
►
april
(1)
►
marts
(2)
►
februar
(5)
►
januar
(2)
►
2011
(30)
►
december
(1)
►
oktober
(2)
►
september
(3)
►
august
(1)
►
juli
(4)
►
juni
(1)
►
maj
(4)
►
april
(3)
►
marts
(3)
►
februar
(4)
►
januar
(4)
▼
2010
(29)
►
december
(1)
►
november
(1)
►
oktober
(2)
►
september
(3)
►
juni
(1)
▼
maj
(4)
Paparazzi
Ingen titel
Mousserende vin efter den klassiske champagnemetode
Klargøring af årets vin. Druebrændevin 2009 er kla...
►
april
(2)
►
marts
(7)
►
februar
(4)
►
januar
(4)
►
2009
(8)
►
december
(8)
Om mig
ugelris-vingaard.dk
Vis hele min profil
Ingen kommentarer:
Send en kommentar