lørdag den 19. juni 2010

Cecilia Bartoli















Det har været en forsømt blog. Jeg føler, at jeg har levet i bryggeriet, eller været på turne' med "Peters rullende Ølshow" den sidste måned. Det har været spændende, men det har også betydet, at der ikke har været tid til bloggen.




Og så er sæsonnen i vingården for alvor gået igang. På trods af, at alt er 3-4 uger forsinket, er der meget at lave derude. For tiden går vi og udvælger de skud, der skal bære druerklaser iår, bekæmper ukrudt og sprøjter mod meldug. Sommeren skal virkelig til at tage sig sammen, hvis vi skal gøre os håb om at høste modne druer iår.




Bierne har været flittige, og vi har udvidet med 2-3 familier. Der skal fråses i egen honning til vinter, forhåbentlig.




Jeg har også fået slået mit græs og lucerne. Hø bliver det ikke til i denne omgang, så vi pakker det ind til ensilage.




Og så har der været tid til lidt ferie.




For snart et halvt år siden, gav jeg Marianne 2 billetter i julegave, til Cecilia Bartolis eneste koncert i Danmark d. 16. juni i Tivolis Koncertsal.




Onsdag morgen tog vi toget til København. Tre dage lå foran os med ferie og afslapning i hovedstaden. Og så havde vi oven i købet vejret med os.




Onsdag aften blev en smuk og uforglemmelig aften i koncertsalen, i selskab med divaen. Selv regentparret ville ikke gå glip af oplevelsen.




I knap 3 timer fremførte mezzosopranen Cecilia Bartoli 11 arier (plus to ekstranumre) fra sin sidste CD "Sacrificium" (uden mikrofon), der fokuserede på 1700-tallets italienske kastratsanger-kultur, i selskab med La Scintilla-orkestret.




Det var et studie i skønhed, præcision og perfektionisme. Hvilken stemmeføring. Hvilken udtryksfuldhed. Det var guddommeligt




Som en smuk og værdig afslutning på aftenen, og til alles overraskelse, sluttede koncerten med, at DR-redaktør Esben Tange på vegne af Sonnings Musikfond overrakte hende dette års musikpris. En fantastisk aften.




De sidste to dage i byen, gik med familiebesøg, bryggeribesøg og bytur. Seeing the sights.




Hjem fredag ved midnatstid og op til endnu et ølarrangement idag. Herligt.




Imorgen er det søndag, på den gode måde, og derefter starter sommeren tror og håber jeg.
Ha' en fortsat dejlig week-end.
Hilsen
Peter








Ingen kommentarer:

Send en kommentar